Wie zijn wij?

Leemstuc.nl

leemLeemstuc.nl is een samenwerkingsverband tussen stucadoorsbedrijf Markink en stucadoorsbedrijf Otten. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het stukadoren met leem.

Nevenactiviteiten

Sinds een aantal jaar zijn wij ook officieel verwerker van Terrastone Professioneel en Betonstone, deze materialen komen goed tot hun recht in badkamers, keukens maar ook op vloeren en op de wand.

Terrastone Profesioneel

terrastoneTerrastone Professioneel is een natuurproduct dat door zijn unieke samenstelling in vele situaties is toe te passen. Door het gebruik van duurzame grondstoffen is Terrastone Professioneel toepasbaar in bijvoorbeeld badkamers en op vloeren. Terrastone bestaat onder andere uit verschillende soorten kalken, gipsen, fijne witte cement en pigmenten. Deze worden gedolven uit diverse groeven uit meerdere landen. Terrastone Professioneel is verkrijgbaar in 42 kleuren. De pigmenten die gebruikt worden, zijn geselecteerd op kwaliteiten als kleurechtheid en kleurbehoud. Door het werken met natuurpigmenten worden mooie kleurschakeringen gerealiseerd

Betonstone

betonstoneBetonstone is een minerale Quartz Cement met een natuurlijke, warme uitstraling. Betonstone kan toegepast worden op veel verschillende ondergronden en is eenvoudig aan te brengen op zowel grote als kleinere oppervlaktes. Betonstone is in verschillende kleuren te verkrijgen. Zowel in betongrijs en antraciet, als ook in diverse natuurtinten en kleuren.

© www.mijn-eigen-website.nl (design)